Menu extra

Laatste nieuws

Vestigingen starten gefaseerd op met groepslessen in de zaal

26 juni 2020

Vanaf 1 juli zijn groepslessen in oefenzalen weer toegestaan. Daarbij gelden dan de regels zoals vastgesteld in het brancheprotocol voor fitness en dit betekent onder andere met 1,5 meter afstand en extra hygiëne- en ventilatiemaatregelen. Omdat de zaalgrootte en faciliteiten per vestiging verschillen, is de 1,5 meter regel sterk bepalend voor de mogelijkheden van een locatie. Daarom zijn we momenteel per vestiging aan het kijken of en zo ja hoe en wanneer de groepslessen weer worden opgepakt.

Sommige locaties geven inmiddels lessen in de buitenlucht en gaan daarmee in de zomermaanden door. Andere beginnen binnen met een aangepast lesrooster binnen en/of met kleinere groepen in de zaal. Dit is ter beoordeling van de vestigingsleiders en de betrokken fysiotherapeuten en sportinstructeurs. Zij zullen zelf contact opnemen met iedereen die tot medio maart in de groepslessen deelnam om de planning en huisregels per vestiging te laten weten. Zelf even bellen met de betreffende locatie kan natuurlijk ook altijd. We verzoeken je om nog niet zomaar naar de vestiging te komen. We houden je op de hoogte!

Zodra de informatie per vestiging bekend is, zullen we dit ook publiceren op de pagina van de betreffende vestiging en op onze speciale corona informatiepagina.

Meer weten?

Meer weten over de richtlijnen in de vestiging bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met jouw therapeut of het secretariaat : t. 053 - 700 0000 of info@fyon.nl

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.