Menu extra

Laatste nieuws

Vacature Hoofd Financiën bij Top Health Groep

20 augustus 2020

Werken bij een fitte en vitale organisatie die volop in beweging is?

Top Health Groep zoekt een Hoofd financiën. Standplaats Vroomshoop, min. 32 uur/week.

Top Health Groep is de organisatie achter drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met in totaal 34 vestigingen en ca. 200 medewerkers. Fyon, De Haere en De Akker hebben per 1 januari van dit jaar de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). En terwijl we aan de voorkant de vertrouwde namen en kleinschaligheid koesteren, werken we aan de achterkant aan het stroomlijnen van financiële, administratieve en organisatorische processen. Hiervoor zijn we op zoek naar een

Hoofd financiën Top Health Groep
Locatie Vroomshoop, minimaal 32 uur/week

Een sterke man/vrouw die stevig in de schoenen staat, deel gaat uitmaken van het MT, meedenkt over het organisatiebeleid, de verantwoordelijkheid heeft over de vastlegging van de financiële bedrijfsadministratie, de financiële positie en resultaten van THG bewaakt en nauw samenwerkt met de accountant. 

Goed om te weten: denken en doen gaan bij THG moeiteloos samen. De organisatie is plat dus we zoeken iemand met kennis van zaken en overtuigingskracht, die zich vervolgens ook opgewekt aan de uitvoering zet. 

Ben jij zo iemand? 

Heb je een financieel/bedrijfskundige HBO-opleiding, minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, kun je uit de voeten met boekhoudkundige programma’s (Twinfield/Visionplanner) en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan de volledige profielbeschrijving van deze vacature. Heb je daarna nog vragen, dan kun je bellen met Ramina Reefman, organisatie- en HR adviseur t. 06 - 10138203. 

Solliciteren kan per mail. Stuur je motivatie en CV aan HR@tophealthgroep.nl t.a.v. Ramina Reefman. 

Sluitingsdatum: 7 september 2020.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.