Menu extra

Laatste nieuws

Vacature Telefoniste/Receptioniste bij Top Health Groep

20 augustus 2020

Werken bij een fitte en vitale organisatie die volop in beweging is?

Top Health Groep zoekt een telefoniste/receptioniste voor onze fysio/ergotherapiepraktijken in Salland en Twente voor ca. 24 uur/week.

Sinds 1 januari vormen Fyon, De Haere en De Akker samen de Top Health Groep (THG): een innovatieve organisatie voor fysio- en ergotherapie en gezond bewegen met ca. 200 medewerkers en 34 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. De lokale praktijken werken onder hun eigen vertrouwde namen, maar achter de schermen neemt THG de vestigingsteams veel werk uit handen. Zo kunnen zij zich bezighouden met wat ze het liefst doen: mensen helpen om fit en vitaal te blijven.

Binnen de vestigingsteams nemen de telefonistes/receptionistes een centrale rol in: zij staan bellers te woord, beheren de mail, plannen afspraken in bij therapeuten, ontvangen cliënten aan de balie en ondersteunen het lokale team bij de administratie en het organiseren van plaatselijke activiteiten.

Leuk? Heel leuk! Dat vinden de collega’s tenminste wel. Zoals Jerney, die werkt bij de THG-praktijken van De Haere in Bergentheim en Vroomshoop. Ze vertelt hier waarom.

Voor vestigingen in Twente en Salland zoeken we versterking: een collega met ervaring als telefoniste/receptioniste voor minimaal 24 uur per week, waarvan in ieder geval op de maandag en vrijdag. Ben jij gastvrij, mensgericht, pro-actief en nauwkeurig, ook tijdens piekmomenten met een hysterisch knipperende telefooncentrale en volle wachtkamer? Ben je flexibel, collegiaal en help je graag mee met lokale en maatschappelijke activiteiten om mensen in beweging te krijgen voor een fit en vitaal leven? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren? 

Stuur je motivatie en cv uiterlijk 20 september naar Hennie Luers (HRM & hoofd secretariaat) via hennie.luers@tophealthgroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ramina Reefman, t. 06 – 10138203.

Sluitingsdatum: 20 september 2020.   

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.