Menu extra

Laatste nieuws

Vacature telefoniste/receptioniste 

7 juni 2021

Werken bij een fitte en vitale organisatie die volop in beweging is?
Fyon zoekt een telefoniste/receptioniste voor locaties Almelo en Ootmarsum (32 uur/wk)

Sinds vorig jaar vormen Fyon, De Haere en De Akker samen de Top Health Groep (THG): een innovatieve organisatie voor fysio- en ergotherapie en gezond bewegen met ca. 200 medewerkers en 34 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. De drie praktijken werken onder hun eigen vertrouwde namen, maar achter de schermen neemt THG de vestigingsteams veel werk uit handen. Zo kunnen de therapeuten zich bezighouden met wat ze het liefst doen: mensen helpen om fit en vitaal te blijven.

Voor de Fyon vestigingen in Almelo en Ootmarsum zijn we op zoek naar een nieuwe collega met ervaring als telefoniste/receptioniste. Het gaat om een baan van 32 uur per week. Zo nodig ben je ook inzetbaar bij andere vestigingen van THG.

Als telefoniste/receptioniste zijn je belangrijkste taken het beantwoorden van de telefoontjes voor de hele organisatie en het inplannen van afspraken voor alle therapeuten in het werkgebied. Dit doe je samen met je collega-telefonistes die bij de andere locaties werkzaam zijn. Daarnaast ontvang je cliënten aan de balie en verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden op locatie.

Over jou

Sta je graag mensen te woord via de telefoon? Ben je nauwkeurig, gastvrij en niet bang voor een beetje multitasking op piekmomenten? Ben je handig met de computer (ervaring met Intramed is een pré!), flexibel en collegiaal?
Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie Luers (HRM), t. 06-1317 3106 of Michelle van ’t Hag, t. 06-5338 3373. Solliciteren? Mail je motivatie en cv z.s.m. naar werken@tophealthgroep.nl.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.