Menu extra

Laatste nieuws

Vacature voor HR-adviseur 

12 juli 2021

Top Health Groep zoekt een ervaren HR-adviseur met een neus voor talent & ontwikkeling voor 24- 28 uur per week

In 2020 hebben drie regionale praktijken voor fysio- en ergotherapie in Overijssel en Noord Veluwe de krachten gebundeld in de Top Health Groep: een organisatie met samen meer dan 30 vestigingen en ruim 200 medewerkers. Waarom? Om samen vorm en inhoud te geven aan de gedeelde visie op een gezonde regio in de toekomst. Met minder focus op ziekte en zorg en meer aandacht voor gedrag en gezondheid. Top Health Groep (THG) wil mensen bewegen om fit en vitaal te leven en voorziet hierbij een verandering van de rol van de fysio- en ergotherapeuten van vandaag.

Tegen de ervaren HR-adviseur die bij het lezen van het bovenstaande al geïnteresseerd naar voren buigt: goed ingeschat, hier ligt inderdaad een prachtige uitdaging. Want een succesvolle fusie, zeker in een mensgerichte organisatie, valt of staat met een zorgvuldig HR-beleid en dito professionals die onze medewerkers helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Daarom zoeken we als uitbreiding voor het THG HR-team een  

ERVAREN HR-ADVISEUR met een neus voor talent & ontwikkeling

voor 24- 28 uur per week

De nieuwe collega vormt samen met de HR-businesspartner en HR-assistent het THG HR-team. En nee, een scherp afgebakende werkverdeling of taakomschrijving is er nog niet, daar kunnen jullie je samen over buigen. Top Health Groep is volop in ontwikkeling en dat geldt ook je eigen rol binnen de organisatie. We kunnen wel schetsen waar we behoefte aan hebben: een breed inzetbare HR-adviseur die zich met veel facetten van het HR-vak bezighoudt. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen en uitvoeren van het HR-beleid. Je bent de sparringpartner van de 23 vestigingsleiders en ondersteunt hen met je expertise om het HR-beleid op vestigingsniveau uit te rollen.

Werkgeluk

Omdat de fusie-organisatie nog vrij nieuw is, zal de nadruk eerst vooral liggen op het op het verder stroomlijnen en finetunen van de HR-processen binnen THG, gericht op HR pijlers zoals werving & selectie, verzuimbeheer en arbeidsvoorwaardenontwikkeling. Staat dit eenmaal goed op de rit, dan heb je de handen meer vrij voor wat we heel belangrijk vinden binnen THG: de ontwikkeling van de individuele medewerker. Ongeveer de helft van je tijd wijd je aan het helpen ontdekken en vergroten van het werkgeluk van de THG-collega’s. Je hebt een duidelijke visie hoe je talenten kunt ontdekken en benutten. Je weet welke instrumenten je kunt inzetten om de zelfontwikkeling van mensen te stimuleren en borgen. Hierbij werk je nauw samen met de vestigingsleiders en onze THG-academie. Je weet als geen ander dat ontwikkeling meer omvat dan het opleiden van medewerkers; het creëren van werkgeluk en het waarmaken van ambities gaat bijvoorbeeld ook over levensfasen en vitaliteit.  

Wat vragen we van jou?

 • een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van personeelsmanagement
 • minimaal 5 jaar ervaring met HR-advisering
 • ervaring met talent- en motivatieanalyses zoals TMA, DISC etc. 

Jouw kwaliteiten & skills:

 • je zoekt en vindt verbinding en samenwerking met collega’s
 • energieke en positieve persoonlijkheid
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • je bent een goede luisteraar, tactvol en een echte motivator en stimulator
 • je bent in staat om de regie te pakken en krijgt energie van creëren van draagvlak
 • je hebt overtuigingskracht 

Wat hebben wij te bieden?

 • een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie, die volop in ontwikkeling is
 • flexibiliteit in werkdagen en locaties: je werkt gemiddeld een dag per week op kantoor in Hardenberg en verder vanuit de vestigingen in het werkgebied (Twente, Salland, Noord Veluwe)
 • in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling voor 24-28 uur per week

Meer weten of solliciteren?

Geïnteresseerd in deze uitdagende job? Ramina Reefman (HR-businesspartner) vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bellen voor inhoudelijke informatie op 06 –10138203.

Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur in dat geval voor 31 augustus je motivatie en cv naar werken@tophealthgroep.nl.

 

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.