Menu extra

Laatste nieuws

Corona update: tijdens lockdown geen sportactiviteiten binnen, behandelingen gaan wel door

21 december 2021

Vanwege de lockdown zijn onze oefenzalen vanaf 19 december gesloten voor sportactiviteiten en groepslessen. Niet leuk, maar we zijn solidair met onze zorgcollega’s in de sectoren waar de spanning oploopt. De praktijken blijven wel geopend voor de individuele behandelingen en therapie.

Aangescherpte coronamaatregelen per 19 december

Vanwege de grote onzekerheid en snelle verspreiding van de corona omikron-variant geldt er vanaf 19 december opnieuw een lockdown. De individuele behandelingen en therapie kunnen gelukkig wel gewoon doorgaan, maar de oefenzalen zijn vooralsnog tot medio januari gesloten voor trainingen en groepslessen. Dit geldt alleen voor de sportleden met een abonnement. De sportinstructeurs of begeleidende fysiotherapeuten bekijken per groep of de training eventueel kan worden omgezet in een buitenactiviteit. Hierover informeren zij zelf hun groepsleden.

Buiten sporten

Buiten sporten blijft mogelijk, ook in de avonduren. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt hierbij een maximum van 2 deelnemers per instructeur/begeleider en 1,5 meter afstand. Kinderen t/m 17 jaar mogen wel georganiseerd in groepsverband blijven sporten.

Contributie stopzetten?

Vanwege het -hopelijk- kortlopende karakter van de lockdown loopt de contributie vooralsnog door. Je kunt het wel zelf tijdelijk stopzetten: stuur in dat geval een mailtje naar info@fyon.nl.

Kom je voor behandeling of therapie naar onze praktijk? Check dan hier de actuele regels in onze vestigingen.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.