Laatste nieuws

Vacature algemeen fysiotherapeut

(pré: affiniteit met geriatrie)

9 februari 2023

voor de vestigingen Fyon in Ootmarsum en De Haere in Weerselo, 28-36 uur per week.

Voor de praktijken van Fyon in Ootmarsum en De Haere in Weerselo zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een algemeen fysiotherapeut voor vier dagen per week. Je behandelt cliënten van alle leeftijden en met uiteenlopende klachten. Heb je daarnaast affiniteit met geriatrie? Dan moet je zeker verder lezen!

We zoeken een collega die in beide praktijken cliënten behandelt en ook in de thuissituatie. Daarnaast verzorg je medische trainingen in de oefenzalen.  

Je werkt zelfstandig, maar kunt natuurlijk altijd rekenen op je collega’s van de vestigingsteams voor gespecialiseerde expertise. Zowel in Ootmarsum als in Weerselo bieden we veel specialisaties in doelgroep, behandeling en ziektebeeld.

Over jou

Heb je een afgeronde opleiding fysiotherapie en zoek je een afwisselende baan in het mooie Twente? Heb je een scherp oog voor de mens achter de klacht en kijk je liever naar mogelijkheden dan naar beperkingen? Dan is dit misschien precies de baan voor jou. Heb je daarnaast ook nog affiniteit met de doelgroep ouderen en geriatrie, dan is dat zeker een pré.

Meer weten en/of solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of de betreffende vestigingen? Neem dan contact op met vestigingsleiders Rik Lammerink (r.lammerink@fyon.nl) of Karin Nieuwenhuizen (karin.nieuwenhuizen-teunis@de-haere.nl)

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.

Benieuwd welke vacatures er nog meer zijn?  Kijk op www.tophealthgroep.nl/werken-bij.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.