Menu extra

Laatste nieuws

Vacature fysiotherapeut met specialisatie(plannen) in manuele therapie voor in Almelo, Glanerbrug, Geesteren, Tubbergen en Vasse (32 uur per week)

13 juli 2022

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als manueel therapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Voor onze Fyon vestigingen in Almelo, Glanerbrug, Geesteren, Tubbergen en Vasse zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met specialisatie(plannen) in manuele therapie. 

Wat, waar en hoe

Vanwege het vertrek van een van onze therapeuten zoeken we een nieuwe collega voor 4 dagen per week. Een paar jaar ervaring is prettig, want je kunt meteen zelfstandig aan de bak: het gaat hier om overname van een bestaand cliëntenbestand. Je behandelt cliënten bij onze vestigingen in Almelo/Glanerbrug/Geesteren/Tubbergen/Vasse, in de thuissituatie en verzorgt medische trainingen. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch vestigingsteam met veelal mastergeschoolde therapeuten. Daarnaast heb je ook regelmatig overleg met de vakspecialisten binnen de Top Health Groep*.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie! 
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk 
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, enige jaren ervaring en specialisatie(plannen) voor manuele therapie. 

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij Fyon? Neem dan contact op met Justin Beernink (vestigingsleider Geesteren) of Elisabeth Roelofs (vestigingsleider Tubbergen/Vasse). Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Ramina Reefman, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl

* Fyon: een Top Health Groep-praktijk

Per 1 januari 2020 hebben Fyon, De Haere en De Akker de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met ruim 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. Wat ons bindt? Een positieve benadering van gezondheid en de overtuiging dat beweging de bron is van een fit en vitaal leven..

Benieuwd welke vacatures we nog meer hebben binnen THG? Kijk op www.tophealthgroep.nl/werken-bij.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.