Yoga

Wil je graag wekelijks Hatha Yoga beoefenen in een kleine groep? Wil je leren je lichaam en ademhaling beter te beheersen? Dan zijn de nieuwe yogalessen bij Fyon geschikt voor jou! Kom het proberen tijdens een gratis proefles.

Tijdens de les van een uur kom je in contact met je kracht en souplesse en met je zwakte, je stroefheid en beperkingen. Je ontdekt waar de adem voelbaar is in het lichaam en hoe zich dat weerspiegelt in je gevoelens en gedachten. Je leert je lichaam te ontspannen en soepeler en sterker te maken en je adem ruimer en vrijer te maken om hem later te leren beheersen. 

Elke les omvat een volledige, afgeronde serie van staande, zittende en liggendeoefeningen die zowel dynamisch als statisch worden uitgevoerd en waarbij alle bewegingsmogelijkheden van het lichaam worden benut. De oefeningen en houdingen werken diep door op de lichaamsstructuren en organen en brengen rust in het denken. De les eindigt met een – veelal liggende – ontspanningsoefening. De lessen worden gegeven door Melitta, gediplomeerd yogadocent en gecertificeerd ademtherapeut.

Meld je aan voor een gratis proefles

Benieuwd of Hatha Yoga iets voor jou is? Kom het proberen tijdens één van de gratis proeflessen op dinsdag 4 juni om 20:30 uur in Glanerbrug, woensdag 5 juni om 10:00 uur bij Fyon Boekelo of donderdag 6 juni om 20:00 uur in Glanerbrug. De lessen in Glanerbrug vinden plaats in het voormalig wijkcentrum aan de Esmarkelaan 203.

Daarna zijn de lessen wekelijks op woendag van 10:00-11:00uur bij Fyon Boekelo en op donderdag van 18:45-19:45 uur aan de Esmarkelaan 203 in Glanerbrug.

Aanmelden voor de lessen kan via het secretariaat: telefonisch (053-700 0000) of per e-mail: c.wildenborg@fyon.nl. Bij aanmelding graag aangeven op welke locatie en dag je mee wil doen.

Yoga-docent: Melitta van den Brug

Yoga bij Fyon wordt gegeven door Melitta van den Brug. Zij heeft de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gevolgd als leerling van Jos Plenckers. Daarna heeft ze een groot aantal jaren lesgegeven aan uiteenlopende doelgroepen. Het lesgeven is naar de achtergrond verschoven toen Melitta een commerciële functie aanvaardde; wel ben is ze altijd yoga blijven beoefenen. In 2015 kreeg ze de kans zichzelf opnieuw te richten op yoga en bijbehorende specialisaties. Naast een extra opleidingsjaar bij Saswitha heeft ze zich gespecialiseerd in Ayurvedische massage en ademtherapie. Ze heeft zich verdiept in yoga als ondersteuning bij de behandeling van psychotrauma. In Melitta’s lessen staan tevredenheid bij de yogabeoefening en vertrouwen in het eigen lichaam centraal.  

Melitta van den Brug is:

  • Gediplomeerd yogadocent 
  • Gecertificeerd Ayurvedisch masseur
  • Gecertificeerd ademtherapeut

Melitta yoga zwYoga web

neem contact op